Rideklub

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA (18/3-2020)

TSR følger lovgivningen og DRFs retningslinier, og vi lukker derfor ned for al indendørs aktivitet. Dette indebærer også ridning i ridehus.
Efter aftenens (17/3-20) udmelding fra myndighederne vurderer DRF desværre ikke længere, at det er forsvarligt at lade vores klubber afholde aktiviteter, der enten kan karakteriseres som indendørs sportsaktivitet (ridning i ridehus), eller hvor antallet af personer på et offentligt sted (i dette tilfælde i klubben) overstiger 10 personer. Derfor skal al indendørs aktivitet nu ophøre til og med 30. marts.

RIDESKOLEN vil være lukket fra fredag d 13/3. Det er kun den daglige ridelærer, som må komme i stalden! Al færdsel på området vil ikke være tilladt!

Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål.

Rideskolestævnet d. 22/3-20 vil det også være aflyst pga. anbefalinger fra sundhedsstyrelsen. Vi afholder nyt stævne på andet tidspunkt, hvor ryttere som allerede er tilmeldt og har betalt til stævnet, vil få plads til næste stævne.

Ang. betalinger får man ikke penge retur for marts måned men elever får timer i form af ekstra timer, når det vil være muligt. Der bliver lavet klippekortsordning. 😊

Faciliteter:

For at kunne benytte faciliteter og deltage i vores arrangementer skal man være medlem af klubben. Hvis man ønsker at benytte vores ridehuse og baner skal man have ridehuskort, dette gælder også selvom man kun ønsker at arbejde med hesten fra jorden.

Betalt kontingent er forudsætning for at benytte rideklubbens faciliteter – herunder sociale aktiviteter, deltagelse og stemmeret på generalforsamlinger samt retten til at starte ved stævner som rytter fra TSR.

Ind- og udmeldelse:

Ind- og udmeldelse skal ske på skrift, enten med brev til bestyrelsen.

Når indmeldelsen er modtaget, tilsendes et velkomstsinformation samt information om indbetaling af medlemskontingentet.

Undervisning;

Vi har flere instruktører, der underviser på området. For at modtage undervisning skal man være medlem at klubben. Tilmelding og afregning af undervisning sker direkte til underviseren.

2011_klub_dressur_pony_Presto

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.