Ny på rideskolen

Kære nye elev på rideskolen

Velkommen.

Du kan downloade rideskolefolderen her

Derudover er der et par ting, som er gode at vil vide…

Tømmerup Sportsrideklub (TSR) – rideskole og rideklub

Rideskole

Som elev på rideskolen deltager du i undervisning på et ridehold på en af vores rideskoleponyer. Der er faste ridetider og månedlig betaling. Evt. flyt af ridehold aftales direkte med rideinstruktørne.

Alle vores elever skal selv medbringe sikkerhedsgodkendt ridehjelm samt sikkerhedsvest. Det er muligt at låne hjelm og vest de første gange på eget ansvar, vi kan ikke give garanti på, at vi har den perfekte størrelse af udstyr, og vores låneudstyr er ikke altid helt nyt. Der skal ride i sko/støvler med hæl, dvs. der må ikke rides i gummisko.

Rideskolen afholder flere sociale arrangementer (fx fastelavn, Luciaoptog) og 4 årlige rideskolestævner, som eleverne kan deltage i. Forældre, søskende, bedsteforældre og venner er selvfølgelig også velkomne, når TSR holder arrangementer.

Rideskolens har flere rideskoleassistenter, som er udpeget af vores rideinstruktør. Rideskoleassistenterne hjælper til i undervisningen og med passer ponyerne. For at blive rideskoleassistent skal man være øvet/rutineret og være i stand til selvstændigt at kunne hjælpe til i undervisningen. Der er venteliste til at blive rideskoleassistent, og det er kun få af vores rideskoleelever, som vil få muligheden for at blive det. Rideskoleassistenterne er aldrig hos ponyerne uden at der er voksen tilstede på område. Rideskoleassistenterne kan deltage i klubstævner i særlige rideskoleklasser.

Rideskoleponyerne og alle faciliteterne ejes af Henrik og Bente Pedersen, som også bor på området. TSR lejer både faciliteter og ponyer af dem og driver rideskolen. TSR er idrætsforening og ledes af en demokratisk valg bestyrelse.

Rideklubben

Rideklubben er for medlemmer, som har deres egen hest/pony eller har halvpart på en privat hest/pony. Her betales for medlemskab og ridehuskort til rideklubben og der betales halvårligt. Medlemmer kan tilmelde sig privat undervisning og betaler direkte til deres underviser. Rideklubben holder flere stævner årligt, hvor medlemmer på egne heste eller medlemmer af andre rideklubber under Dansk Rideforbund (DRF) kan deltage. Det er ikke muligt som almindelig elev på rideskolen at deltage i klubstævner, kun passerne på rideskolen kan deltage i rideskoleklasserne til klubstævner. Det kan være både lærerigt at opleve og mulighed for få nye venskaber ved TSRs klubarrangementer/stævner, så kom endelig 🙂

Samlet TSR

Både rideskole elever og klubmedlemmer er del af TSR, selvom der er forskel på hvor man har sin daglige gang. Vi forsøger, at mindske forskellen på de to dele ved at invitere alle til vores arrangementer, få klubmedlemmer til at hjælpe ved rideskolearrangementer samt få rideskoleelever/passere til at hjælpe med klubarrangementer. I er altid velkomne på TSR 🙂

Bestyrelsen

TSR er en idrætsforening under Dansk Idræts Forening og folkeoplysende forening i Tårnby Kommune. Som andre foreninger afholdes årligt general forsamling, hvor bestyrelsesmedlemmer vælges på skift. Bestyrelsen leder rideklubben og driver rideskolen. Forslag eller spørgsmål til bestyrelsen er altid velkomne, skriv til os på; tsr@tspr.dk.