Rideskolestævner

Fra i år 2022 afholder Tømmerup Sportsrideklub 4 rideskolestævner om året. De afholdes sidste weekend i februar, maj, september og november -med forbehold for at de endelige datoer kan blive flyttet lidt, hvis der er andre arrangementer . Der er både mulighed for holdridning og individuel dressurprogrammer. Vores elever ser frem til disse begivenheder. Vores passerpiger har desuden mulighed for at finde med til vores klubstævner i specielle rideskoleklasser.

Stævnerne er både en hyggelig dag og afveksling fra den normale rideskolehverdag, men det styrker også fællesskabet mellem eleverne på kryds og tværs af holdene.

Der afholdes rideskolestævne

14. maj 2023

Du kan finde den endelige startliste her, og den foreløbige hjælperliste her.  Bemærk det er muligt at rette i listerne frem til onsdag d. 10. maj .

Har man ikke tilmeldt sig hjælperpost, vil man blive tildelt en.  

Alle startende har fået en hjælperpost – det er obligatorisk at møde op til denne, udebliver man fra hjælperpost, får man ikke lov at starte stævner på rideskolen. Tjek derfor allerede nu, hvornår din hjælperpost er.
Alle startende skal møde ind til banegennemgang før klassen starter (så de lærer banen at kende). Startrækkefølgen er gældende, men der kan ske ændringer på dagen, hvis der skulle opstår akut behov. Man skal derfor holde sig klar i god tid.
1. oktober 2023
12. november 2023
Dressurprogrammer

Baneskitse (kort bane for ponyer)
Bane B

Travprogram til holdridning med opråber
LE holdridning program

LD1 travprogram
LD1

LC1 på kort bane
LC1

LC2 på kort bane
LC2 B