Tilmelding til rideskolestævne

Deer

Der er lukket for tilmelding til rideskolestævnet d. 1. oktober 2023

proportionerne

Find proportionerne her

Vilkår

Tilmelding på denne blanket (nederst på siden). Tilmeldingsfristen er søndag d. 24. september 2023. Pris 125 kr per start. Der skal afregnes med MobilePay på nr. 50567 – skriv elevens navn og klassen i kommentarfeltet.

Tilmeldingen er bindende. Der kan ikke tilmeldes over telefon. Tilmeldinger uden betaling godtages ikke

Ponyønsker:

Der er begrænset antal starter på hver pony. Hver rytter må starte maks. 1 gang. Antallet af starter bliver fordelt jævnt for ponyerne, så der skal ønskes 3 forskellige ponyer. Vi forsøge at tildele flest elever en ønsket pony, men det vil ikke være muligt for alle. Vi gør vores bedste for, at alle få deres ønsker opfyldt, men det kan være nødvendigt at fordele tilmeldingerne udover ønsker. Alle elever kommer selvfølgelig at ride på en sød rideskolepony.

Hvis der er speciel årsag til et specifikt ønske, så skriv gerne i kommentarfeltet (fx. Oda er meget lille af sin alder og ønsker derfor en lille pony).

Hjælperpost

Det er obligatorisk at hjælpe til stævne for at kunne deltage i stævnet, der ønskes hjælp fra forældre/voksne eller store børn (min. 13 år). Hjælperposterne er af 1 times varighed, der skal hjælpes 1 time per start. Dvs. har man to børn, der skal starte, skal der hjælpes med 2 poster. Har man mulighed for at hjælpe med mere end 1 post, så er man meget velkommen til at hjælpe mere.

Man kan ikke tilmelde uden at tilmelde hjælperpost.

Udebliver man fra hjælperpost bliver man udelukket fra fremtidige ridestævner.

Starttider

Tiderne er vejledende, da stævnets varighed afhænger af antallet af starter og evt. forsinkelser. Man kan blive flyttet til anden hjælperpost i samme tidsrum, hvis den post man har tilmeldt allerede er taget. Det er muligt at byde ind på flere hjælperposter, skriv evt i kommentarfelt, hvis der er prioriteter.

Foreløbige start- og hjælpelister vil blive offentliggjort mandag d. 25. september. Evt. rettelser kan se indtil onsdag d. 27. september. Endelige start- og hjælperlister vil blive offentliggjort fredag d. 28. september.

Tilmelding

  Fornavn og Efternavn (skal udfyldes)

  E-mail (skal udfyldes)

  Telefonnummer (skal udfyldes)

  Alder (år) (skal udfyldes)

  Klasse (skal udfyldes)

  Ponyønske 1. prioritet (skal udfyldes)

  Ponyønske 2. prioritet (skal udfyldes)

  Ponyønske 3. prioritet (skal udfyldes)

  Hjælpers for- og efternavn (hvis hjælper ikke er den startende selv)

  Hjælperpost inden stævnestart (Opstilling af tilskuer- og dressurhegn samt diverse klargøring)

  Hjælperpost under stævnet (Kritikhenter, ponyholder, bøjleopsætter m.m.)

  Hjælperpost inden stævnestart (Nedtagning af hegn og diverse oprydning)

  Evt kommentar