Nyheder

Ophævet karantæne grundet syg hest 06-02-2023

Karantænen er ophævet 06-02-2023 efter negativt testsvar. Bestyrelsen er ikke bekendt med præcis hvilken sygdom, der er testet for, hvorfor vi ikke kan oplyse om yderligere.

02-02-2023 En hest på TSR er syg, mistænkes farlig smitsom sygdom. Hesten er blevet isoleret. Dyrlægen anbefaler, at TSR går i karantæne indtil vi har svar på prøverne. Formentlig har vi svar på lørdag, men kan være forsinket grundet weekend. Der mistænkes sygdom, som er ikke farlig for mennesker. Bestyrelsen vælger at efterleve dyrlægens anbefalinger, dvs TSR går i karantæne indtil prøvesvar. Heste, der ikke står opstaldet på TSR, må derfor ikke komme på området.

Rideskolen må gerne fortsætte, men alle elever skal vaske og spritte hænder efter besøg på rideskolen. Tøjet skal skiftes og vaskes. Vi fraråder at elever tager ud til andre heste, da de kan bringe smitten med sig.

Vedr. klubstævnet på søndag d. 5/2-23 kontakter vi DRF i morgen. Vi laver udmelding omkring stævnet derefter.

Corona hos heste, 24-01-2023

Der er udbrud af Corona i en stald her på Amager, sygdommen er meget smitsom hos heste og kan være ret alvorlig. Vi beder derfor alle vores medlemmer bruge sund fornuft – har man været nær smittede heste, skal man skifte tøj (også sko) samt vaske hænder inden man færdes på TSR eller har med vores ponyer at gøre.

Fastelavn for rideskolen

Fasterlavn er mit navn…👑🎶🎶 I anledning af fastelavn, holder vi et fastelavnsarrangement på rideskolen. Det kommer til, at blive afholdt mandag d. 20/2-23 fra kl. 16:30-19:00 ca.

Det koster 120 kr. pr. tilmeldte barn, at være med – dette betales på mobilepay hvor I også skal skrive barnets navn. Heraf får man: Slikpose i tønden, fastelavnsbolle, varm kakao m. flødeskum og en toast.

Det vil foregå således:

16:30-17:15: Mødes i caféen til fastelavnsboller og varm kakao.

17:15-18:00: Tøndeslagning og kroning af kattekonge- og dronning samt den bedste udklædning.

18:00-19:00: Passerpigerne rider en lille opvisning med udklædte ponyer. Bagefter er der mulighed for, at kunne få taget et fastelavnsbilled på sin yndlingshest.

Her vil man løbende få sin toast og der vil også være mulighed for at købe slik og sodavand i caféen. Da vi skal nå at købe ind til det hele, skal man tilmelde sit barn senest d. 1/2-23. Det vil desværre ikke være muligt, at tilmelde sit barn på dagen, da vi køber ind til det antal der er tilmeldt. Søskende, venner og veninder er selvfølgelig også velkomne og kan tilmeldes arrangementet.

Vi glæder os til at se jer!

Generalforsamlingen 2023

Generalforsamlingen bliver afholdt tirsdag d. 28. februar 2023. Indkaldelse vil blive tilsendt til alle klubmedlemmer snarest. Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal tilsendes bestyrelsen. Se indkaldelse for fristen

Afretning af ridehusbunde

Vi får afrettet bunden i begge ridehuse i morgen onsdag d. 21/12-2022. Udendørsbanen vil blive efterset.

Arbejdet starter i den lille ridehal og er færdigt inden rideskolen starter. Derefter rykker over i den store ridehal. Vi er ikke bekendt med sluttider, så vi beder om tålmodighed fra medlemmerne.

Obs springning med Anja holder juleferie, så ingen undervisning er aflyst

Julehygge og højdespring

Onsdag d. 14. december holde klubben julehygge 🤶🏽Cafeteriaet er åbnet med julelækkerier fra ca kl. 15.30

Anjas springhold laver højdespring (ca kl. 16-19.30), så det bliver ekstra spændende at kigge på uanset om man er spring-, dressur- eller rideskolerytter. Kom og vær med, alle er velkomne

Vi ses🧑🏼‍🎄🧑🏼‍🎄

Rideskolestævne

Næste rideskolestævne afholdes i foråret, endelig dato afventer

Det store ridehus 29/5-1/6

Der står nymalede spring i ridehuset til tørring. Man godt kan benytte ridehuset fra mandag 30/5, men at der står 20 spring i ridehuset indtil onsdag efter spring.
Der kan rides på volten og i del af ridehuset op mod rytterstuen og mod porten.

Et par rideskoleponyer ude af drift, maj 2022

Kære elever og forældre.Vi har desværre nogle ponyer, som lige nu ikke kan bruges til elevtimer. Vi arbejder på højtryk på at få skiftet dem, som skal skiftes og helbredt dem, som er skadet. Men indtil da vil der mangel ponyer på nogle af holdene. Vi kan ikke byde de øvrige ponyer at arbejde ekstra af hensyn til deres velfærd. Vi vil derfor være nødsaget til at aflyse nogle af elevernes timer. Hvis du/dit barn af en eller anden årsag ikke kommer ridning, så meld det meget gerne ud i god tid på tlf 32538124 – så kan vi måske undgå at aflyse time for anden elev.Vi vil selvfølgelig refundere betaling for aflyste timer.

Fast undervisningsdag med Dennis Holst

Fra januar 2022 kommer Dennis Holst til at undervise fast om mandagen i TSR. Skriv til Maria Jansson (tlf.: 61398648), hvis du vil være med

Prisregulering på rideskolen fra 1. januar 2022

Priserne reguleres fra årsskiftet, se priserne her og print rideskolefolderen med de nye priser her

Ny udendørsbane, august/september 2021

Den nye udendørsbanen er næsten færdig, den skal vandes og køres en del. Men den burde være klar til sine første ekvipager fra i morgen tirsdag d. 14/9, når banemanden har ryddet op. Den kan godt virke lidt dyb i starten, indtil den er redet og kørt til. Pas nu godt på den, ALLE lorte skal samles op 🥳🤩🐴🐎

COVID-19 på TSR

På TSR følger vi sundhedsstyrelsens råd og vejledning i at forebygge smittespredning, og vi henstiller til at alle medlemmer, forældre, opstaldere og personale, der færdes på klubbens område, overholder følgende:

🛑 Vask dine hænder tit og brug håndsprit. Der er opsat håndsprit på toiletterne, ridehaller, i rytterstuen og i indgangspartiet ved ridehuset samt i staldene.

🛑 Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg

🛑 Host eller nys i dit ærme

🛑 Undgå håndtryk, kindkys og kram

🛑 Hvis man er hjemsendt fra skole eller arbejde i isolation/karantæne eller afventer svar på Corona- test skal man også afholde sig fra at komme på klubbens område

Som voksen bør man hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene.

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.