Nyheder

Rideskolestævne

Næste rideskolestævne afholdes i foråret, endelig dato afventer

Det store ridehus 29/5-1/6

Der står nymalede spring i ridehuset til tørring. Man godt kan benytte ridehuset fra mandag 30/5, men at der står 20 spring i ridehuset indtil onsdag efter spring.
Der kan rides på volten og i del af ridehuset op mod rytterstuen og mod porten.

Et par rideskoleponyer ude af drift, maj 2022

Kære elever og forældre.Vi har desværre nogle ponyer, som lige nu ikke kan bruges til elevtimer. Vi arbejder på højtryk på at få skiftet dem, som skal skiftes og helbredt dem, som er skadet. Men indtil da vil der mangel ponyer på nogle af holdene. Vi kan ikke byde de øvrige ponyer at arbejde ekstra af hensyn til deres velfærd. Vi vil derfor være nødsaget til at aflyse nogle af elevernes timer. Hvis du/dit barn af en eller anden årsag ikke kommer ridning, så meld det meget gerne ud i god tid på tlf 32538124 – så kan vi måske undgå at aflyse time for anden elev.Vi vil selvfølgelig refundere betaling for aflyste timer.

Fast undervisningsdag med Dennis Holst

Fra januar 2022 kommer Dennis Holst til at undervise fast om mandagen i TSR. Skriv til Maria Jansson (tlf.: 61398648), hvis du vil være med

Prisregulering på rideskolen fra 1. januar 2022

Priserne reguleres fra årsskiftet, se priserne her og print rideskolefolderen med de nye priser her

Ny udendørsbane, august/september 2021

Den nye udendørsbanen er næsten færdig, den skal vandes og køres en del. Men den burde være klar til sine første ekvipager fra i morgen tirsdag d. 14/9, når banemanden har ryddet op. Den kan godt virke lidt dyb i starten, indtil den er redet og kørt til. Pas nu godt på den, ALLE lorte skal samles op 🥳🤩🐴🐎

COVID-19 på TSR

På TSR følger vi sundhedsstyrelsens råd og vejledning i at forebygge smittespredning, og vi henstiller til at alle medlemmer, forældre, opstaldere og personale, der færdes på klubbens område, overholder følgende:

🛑 Vask dine hænder tit og brug håndsprit. Der er opsat håndsprit på toiletterne, ridehaller, i rytterstuen og i indgangspartiet ved ridehuset samt i staldene.

🛑 Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg

🛑 Host eller nys i dit ærme

🛑 Undgå håndtryk, kindkys og kram

🛑 Hvis man er hjemsendt fra skole eller arbejde i isolation/karantæne eller afventer svar på Corona- test skal man også afholde sig fra at komme på klubbens område

Som voksen bør man hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene.

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.