Nyheder

Rideskolen holder vinterferie

Rideskolen holder vinterferie i uge 7. Rideskolens almindelige hold er aflyst. Ponyerne er lejet ud og bruger den lille ridehal i kl. 9-12 fra mandag til og med lørdag.

Bisættelse af Katrine Skyum-Nielsen

Lørdag d. 9/12-23 blev Katrine Skyum-Nielsen bisat. Katrine var en fantastisk kvinde, en ildsjæl med vedholdenhed, ordentlighed og retfærdighed. Katrine gjorde et kæmpe arbejde i både stævneudvalget og i bestyrelsen i Tømmerup Sportsrideklub. Katrine satte mange skibe i vandet i vores rideklub og sejlede dem alle i havn. Katrine gik bort i al for ung en alder og alle vores tanker er hos Katrines 4 børn, hendes ægtefælle og resten af familien.

Rideskolen holder lukket 2/12-23

Rideskolens hold er aflyst lørdag d. 2. december, da der afholdes klubstævne.

Prisen for december reduceres med 25 % for lørdagsridningen. Det kan fratrækkes betalingen for januar eller refunderes inden ved behov (såfremt dette ønskes skal der skrives mail til kassereren på kasseren@tspr.dk

Alle er velkomne til at komme og kigge med til klubstævnet. Der er dressur om lørdagen og spring om søndagen. Det er god øvelse at se for vores elever, så de kan forberede til deres egne stævnedeltagelser.

Cafeteriaet har åbent begge dage, mens stævnet afvikles

Aflysning af ridehold

Rideskolen holder lukket nu på lørdag d. 7. oktober 2023 grundet klubstævner. Prisen for oktober reduceres med 25 % for lørsdagridningen. Det kan fratrækkes betalingen for november eller refunderes inden ved behov (såfremt dette ønskes skal der skrives mail til kassereren på kasseren@tspr.dk

Afretning af ridehusbunde

Vi får tilset bunden på udendørsbanen torsdag d. 30/8-2023 om formiddagen. Banen vil være lukket imens.

Vi får påfyldt grus og geopad i den lille ridehal søndag d. 17/9-2023. Hallen vil være lukket imens arbejdet står på

Vi får påfyldt geopad i den store ridehal mandag d. 18/9-2023. Hallen vil være lukket imens arbejdet står på. Arbejdet kan strække sig til tirsdag d. 19/9-2023 også.

Materialerne til arbejdet vil blive leveret fredag d. 15/9-2023, så der vil være mere trafik og bunker med materialer på området den weekend.

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.