Online booking

Online booking er ikke for rideskolen og rideskoleundervisning

Online booking er foreløbigt en test udgave. Det er muligt at tilmelde sig og teste siden, men booking skal også foregå på tavlen i ridehallen. Der kan komme ændringer undervejs. Vi tager meget gerne i mod ris og ros omkring metoden (tsr@tspr.dk).

Online booking gælder for booking af “egen underviser” på en af rideklubbens baner. For at få adgang til online booking skal du være aktivt medlem af TSR – du skal være registreret medlem hos os med både mailadresse og telefonnummer. Du opretter dig til online booking her (skal kun udfylde ved første gang).

Vejledning til brug af online booking findes her

Link til onlinebooking kalender findes www.supersaas.dk

Regler for egen underviser

Det er tilladt at benytte sig af ”egen” instruktør, når der ikke er fast underviser tilstede. Der kan undervises én tid, dvs. 30 min, pr. rytter. Der må undervises én rytter af gangen per bane med egen instruktør.

Det er tilladt at anvende headset ifm undervisning, dog skal øvrige regler for undervisning overholdes, dvs. ved egen-undervisning skal tiden bookes og der må stadig kun undervises én rytter ad gangen på banen.

Egen undervisning skal bookes senest 24 timer forinden. Det stiles mod at online undervisning ikke bookes i tidsrummet kl. 15-20 på hverdage