Rideskole

??? VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA ???

(opdateret 9/6-2020)

Nyt om erstatningslektioner og sommerferie for rideskolen. Læs mere på her ?☀️???

Det er nu tilladt for vores rideskolepasser at komme i rideskolestalden, dog først når deres forældre har afleveret skriftlig tilladelse hertil. I finder blanketten her og den skal afleveres til en af vores instruktører. Vi afventer med at lukke yderligere op for adgang i rideskolestalden, da den anbefalede afstand skal kunne overholdes.

Rideskolen genåbner fa mandag 27/4-2020, læs mere her

Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål.

???????????????????????

Rideskolen

På rideskolen kan man ride på hold én eller flere gange om ugen. De fleste hold er børnehold, men vi har også hold for voksne. Der er store såvel som små ponyer med ved vores undervisning. Holdene er inddelt efter elevernes niveau.
Der undervises dagligt i skoleridning og ind imellem i springning. I sommer halvåret rides der også små turer i naturen Endvidere omfatter undervisningen også teori, herunder læren om daglig omgang med ponyerne, såsom at strigle, sadle op m.v.

Vi afholder særlige rideskolestævner, hvor eleverne kan teste deres kunnen. Hvert år afholdes rideskolemesterskab i både dressur og springning. I forbindelse med jul og fastelavn laves arrangementer for eleverne og forældre/søskende. Ydermere er der sommer- og vinteraktiviteter,hvor man kan tilmelde sig via skolerne i Tårnby kommune og dennes Ungdomsskole.

Vi har ledige pladser på vores rideskole. Så hvis du går med drømmen om at være ridepige/dreng eller bare ønsker at lære mere om de skønne dyr, så kontakt os.

Vi har også pladser til børn ned til 5 år.

Vi har i alt 13 ponyer, og vi har 27 ridehold fordelt fra mandag til lørdag, så der er plads til alle.

Kontakt i kontortiden hverdage kl. 11.00-12.00 (dog ikke tirsdag) samt lørdage kl. 9.00-9.30 på tlf.: 32 53 81 24.