Rideskole

Rideskolen holder lukket lørdag d. 4. december grundet stævne

Corona 30/11-2020: 

Det er kun tilladt for passere og rideinstruktører i rideskolestalden, da vi vil undgå unødig smitterisiko.

Elever må stadig være på området 30 min før og efter deres ridetimer, men de må ikke opholde sig i staldene. Elever må kun komme på område de dage, hvor de er tilmeldt ridetimer (passere undtaget).

Rideskolen

På rideskolen kan man ride på hold én eller flere gange om ugen. De fleste hold er børnehold, men vi har også hold for voksne. Der er store såvel som små ponyer med ved vores undervisning. Holdene er inddelt efter elevernes niveau.
Der undervises dagligt i skoleridning og ind imellem i springning. I sommer halvåret rides der også små turer i naturen Endvidere omfatter undervisningen også teori, herunder læren om daglig omgang med ponyerne, såsom at strigle, sadle op m.v.

Vi afholder særlige rideskolestævner, hvor eleverne kan teste deres kunnen. Hvert år afholdes rideskolemesterskab i både dressur og springning. I forbindelse med jul og fastelavn laves arrangementer for eleverne og forældre/søskende. Ydermere er der sommer- og vinteraktiviteter,hvor man kan tilmelde sig via skolerne i Tårnby kommune og dennes Ungdomsskole.

Vi har ledige pladser på vores rideskole. Så hvis du går med drømmen om at være ridepige/dreng eller bare ønsker at lære mere om de skønne dyr, så kontakt os.

Vi har også pladser til børn ned til 5 år.

Vi har i alt 13 ponyer, og vi har 27 ridehold fordelt fra mandag til lørdag, så der er plads til alle.

Kontakt i kontortiden hverdage kl. 11.00-12.00 (dog ikke tirsdag) samt lørdage kl. 9.00-9.30 på tlf.: 32 53 81 24.