Rideskole

Rideskolen har sin egen Facebook gruppe: TSR Rideskole. Vi opfordrer alle rideskoleelever og -forældre til at melde sig i gruppen, da der kan komme vigtige beskeder derinde også.

Corona-opdatering marts 2021

Kære elever og forældre, 

Endelig kom der nye restriktioner 🙂  Det er nu muligt for os, at så småt begynde genåbning af rideskolen. Fra på mandag d. 1/3 vil alle elever kunne komme til deres ridetimer, undervisning vil dog udelukkende foregå udendørs.  Ponyerne har været holdt i gang af vores instruktører under nedlukningen, men de har bruge for blid start (ligesom efter sommerferien), så det må forventes at der går nogle uger, før undervisningen er på fuld drift, indtil da kan det være nødvendigt at afkorte holdene af hensyn til ponyernes ve og vel. 

Forbehold i forbindelse med rideundervisning på rideskolen: 

  • Husk varmt tøj, da alt aktivitet er udendørs.
  • Forbehold for aflysning ved voldsomt vejr og følger deraf.
  • Ingen tilskuere.
  • Eleverne må først komme til ridetimen og skal forlade området med det samme efter endt undervisning.
  • Øvrige corona-anbefalinger gælder stadig, inkl. hyppig håndafspritning og afstand.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen.

Med venlig hilsen rideskoleinstruktørerne og bestyrelsen

Rideskolen

På rideskolen kan man ride på hold én eller flere gange om ugen. De fleste hold er børnehold, men vi har også hold for voksne. Der er store såvel som små ponyer med ved vores undervisning. Holdene er inddelt efter elevernes niveau.
Der undervises dagligt i skoleridning og ind imellem i springning. I sommer halvåret rides der også små turer i naturen Endvidere omfatter undervisningen også teori, herunder læren om daglig omgang med ponyerne, såsom at strigle, sadle op m.v.

Den første uge i hvert kvartal vurderes om eleverne er klar til at skifte hold og i den forbindelse også mulighed for at skifte ridedag.

Vi afholder særlige rideskolestævner, hvor eleverne kan teste deres kunnen. Hvert år afholdes rideskolemesterskab i både dressur og springning. I forbindelse med jul og fastelavn laves arrangementer for eleverne og forældre/søskende. Ydermere er der sommer- og vinteraktiviteter,hvor man kan tilmelde sig via skolerne i Tårnby kommune og dennes Ungdomsskole.

Vi har også pladser til børn ned til 5 år.

Vi har i alt 13 ponyer, og vi har 27 ridehold fordelt fra mandag til lørdag, så der er plads til alle.

Kontakt i kontortiden hverdage kl. 11.00-12.00 (dog ikke tirsdag) samt lørdage kl. 9.00-9.30 på tlf.: 32 53 81 24.