Rideskole

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA (23/3-2020)

TSR følger lovgivningen og DRFs retningslinier, og vi lukker derfor ned for al indendørs aktivitet. Dette indebærer også ridning i ridehus. Efter udmelding fra myndighederne 17/3-20 har DRF vurderet at det desværre ikke længere, at det er forsvarligt at lade vores klubber afholde aktiviteter, der enten kan karakteriseres som indendørs sportsaktivitet (ridning i ridehus), eller hvor antallet af personer på et offentligt sted (i dette tilfælde i klubben) overstiger 10 personer. Efter udmeldingen fra regeringen i dag (23/3-20) skal al indendørs aktivitet nu ophøre til og med 13 . april.
RIDESKOLEN vil være lukket til d. 13. april 2020 (med forbehold for yderligere ændringer). Det er kun den daglige ridelærer, som må komme i stalden! Al færdsel på området vil ikke være tilladt! Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål. Rideskolestævnet d. 22/3-20 vil det også være aflyst pga. anbefalinger fra sundhedsstyrelsen. Vi afholder nyt stævne på andet tidspunkt, hvor ryttere som allerede er tilmeldt og har betalt til stævnet, vil få plads til næste stævne. Vedr. nedlukning af rideskolen er dette ikke muligt at få betaling retur. Vi oplever, sammen med resten af Danmark, en helt ekstraordinær situation, og vi håber på forståelse fra vores medlemmer, da vi ikke kan overleve uden indtægt fra rideskolen. For marts måned vil vores elever få erstatningstimer, når det vil være muligt at afholde disse. Der bliver lavet klippekortsordning i fht de to første ugers lukning (13-27. marts) 😊. Det er ikke muligt at lave yderligere erstatningstimer, da vi et ansvar overfor vores ponyer, der ikke skal lide overlast. Vi arbejder på løsning for timerne i resten af marts og april. Kom gerne med forslag, hvis du har en ide til hvordan vi kan løse dette.

Rideskolen

På rideskolen kan man ride på hold én eller flere gange om ugen. De fleste hold er børnehold, men vi har også hold for voksne. Der er store såvel som små ponyer med ved vores undervisning. Holdene er inddelt efter elevernes niveau. Der undervises dagligt i skoleridning og ind imellem i springning. I sommer halvåret rides der også små turer i naturen Endvidere omfatter undervisningen også teori, herunder læren om daglig omgang med ponyerne, såsom at strigle, sadle op m.v. Vi afholder særlige rideskolestævner, hvor eleverne kan teste deres kunnen. Hvert år afholdes rideskolemesterskab i både dressur og springning. I forbindelse med jul og fastelavn laves arrangementer for eleverne og forældre/søskende. Ydermere er der sommer- og vinteraktiviteter,hvor man kan tilmelde sig via skolerne i Tårnby kommune og dennes Ungdomsskole.

Vi har ledige pladser på vores rideskole. Så hvis du går med drømmen om at være ridepige/dreng eller bare ønsker at lære mere om de skønne dyr, så kontakt os.

Vi har også pladser til børn ned til 5 år.

Vi har i alt 13 ponyer, og vi har 27 ridehold fordelt fra mandag til lørdag, så der er plads til alle.

Kontakt i kontortiden hverdage kl. 11.00-12.00 (dog ikke tirsdag) samt lørdage kl. 9.00-9.30 på tlf.: 32 53 81 24.