Nyheder

Ledig stilling: rengøringsassistent

20 timer månedligt fordelt primært på hverdage. Ud over den daglige rengøring kan der aftales ekstra rengøring ved arrangementer i rideklubben og på helligdage.

Vi forventer, at du :

  • er fleksibel
  • er ansvarsbevidst
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • kan arbejde med frihed under ansvarsbevidst
  • har godt humør

Ansættelsesstart: d. 1. juni 2021.

Arbejdssted: Tømmerup Sportsrideklub, Skelgårdsstræde 21, 2770 Kastrup

Ansøgning sendes til tsr@tspr.dk senest d. 31. maj 2021

Spørgsmål kan rettes til: Helene Carstens på tlf.: 20646806.

For printervenligt opslag tryk her

Generalforsamling 2021

Der er endelig blevet mulighed for at afholde den ordinære generalforsamling i klubben, torsdag d. 27. maj 2021, læs indkaldelsen her. OBS OBS: Vær dog opmærksom på denne afholdes udendørs, og at der skal tilmeldes om man kommer fysisk eller ikke.

Læs forslagene her: Forslag 1 og Forslag 2

Corona opdatering 05. maj 2021.

Som følge af de nyeste tiltag for genåbning er det nu tilladt at dyrke indendørs idræt, dvs. også tilladt at modtage undervisning indendørs for medlemmer i aldersgruppen 18-70 år. Dog skal der fremvises Corona-pas til instruktøren inden undervisningen kan påbegyndes. Det er ikke et krav at fremvise Corona-pas for medlemmer under 18 år. Det er medlemmernes eget ansvar at fremvise sit Corona-pas. Der er ikke krav om fremvisning af Corona-pas ved undervisning udendørs.

Det er ikke længere nødvendigt med indtjekning på den daglige Facebook-tråd, da forsamlingsforbudet er hævet til 75 personer udendørs og 25 indendørs.

Det er stadig gældende, at der skal bæres mundbind indendørs, bruges håndssprit hyppigt samt holdes behørig afstand.

I kan læse mere om reglerne her

Mvh bestyrelsen

Rideskolen genåbner d. 1. marts 2021

Endelig kom der nye restriktioner 🙂 Det er nu muligt for os, at så småt begynde genåbning af rideskolen. Fra på mandag d. 1/3 vil alle elever komme til deres ridetimer, undervisning vil foregå udendørs. 

Ponyerne har været holdt i gang af vores instruktører under nedlukningen, men de har bruge for blid start (ligesom efter sommerferien) så det må forventes at der går nogle uger før undervisningen er på fuld drift, indtil da kan det være nødvendigt at afkorte holdene af hensyn til ponyernes ve og vel. 

Forbehold i forbindelse med rideundervisning på rideskolen: 

  • Husk varmt tøj, da alt aktivitet er udendørs 
  • Forbehold for aflysning ved voldsomt vejr og følger deraf 
  • Ingen tilskuere 
  • Eleverne må først komme til ridetimen og skal forlade området med det samme efter endt undervisning 

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen.

Udendørsbanen, gældende fra 1. marts 2021

Endelig kan vores rideskole genoptage driften, dog kun udendørs. Da rideskolen egen udendørsbane ikke er ridbar endnu, er det blevet vedtaget at rideskolen må benytte den store udendørsbane (banen ved den lille ridehal) mandag til fredag kl 14:00-19:30 og lørdag kl 10:00-15:30. I dette tidsrum er banen lukket for privat ryttere.  Dette er blevet vedtaget, da rideskolen er fundamentet for klubben samt at alle vores elever ikke har haft mulighed for at ride de sidste 3 måneder. 

Det er tilladt at få undervisning udendørs for privat ryttere, når rideskolen ikke benytter banen. Undervisning skal annonceres på den daglige facebook tråd. Det er fortsat ikke tilladt at modtage undervisning indendørs. 

Den lille ridehal er åben for privatryttere, den bruges ikke af rideskolen. 

COVID-19 på TSR

På TSR følger vi sundhedsstyrelsens råd og vejledning i at forebygge smittespredning, og vi henstiller til at alle medlemmer, forældre, opstaldere og personale, der færdes på klubbens område, overholder følgende:

🛑 Vask dine hænder tit og brug håndsprit. Der er opsat håndsprit på toiletterne, ridehaller, i rytterstuen og i indgangspartiet ved ridehuset samt i staldene.

🛑 Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg

🛑 Host eller nys i dit ærme

🛑 Hold afstand og vis hensyn

🛑 Undgå håndtryk, kindkys og kram

🛑 Hvis man er hjemsendt fra skole eller arbejde i isolation/karantæne eller afventer svar på Corona- test skal man også afholde sig fra at komme på klubbens område

Som voksen bør man hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene. Man bør desuden forsøge at begrænse sin sociale omgang med andre, både i forhold til hvor mange man mødes med, hvor længe I er sammen og hvor mange forskellige personer, man ser.

Klubkontingent 2021

Så er det tid til kontingentbetaling for 1. halvår af 2021, find opkrævningen her. Har du ikke modtaget mail med indkaldelse kontingent opkrævning, så mangler vi dine oplysninger. Skrive mail til kassereren@tspr.dk med oplysningerne.

Generalforsamling 2021

Planlagt til d. 15. februar 2021. men grundet Corona-restriktionerne er den udskudt på ubestemt tid. Den bliver afholdt, så snart det er tilladt at forsamles. Læs den originale indkaldelse her.

Oktober 2020: Egen springning om onsdagen

Fra oktober 2020 åbnes for egen springning om onsdagen i kl. 20-22. Samme regler gælder som for søndag spring https://tspr.dk/rideklub/soendagsspringing-reglement/

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.