Nyheder

Senest opdateret 26. februar 2021.

Rideskolen genåbner d. 1. marts 2021

Endelig kom der nye restriktioner 🙂 Det er nu muligt for os, at så småt begynde genåbning af rideskolen. Fra på mandag d. 1/3 vil alle elever komme til deres ridetimer, undervisning vil foregå udendørs. 

Ponyerne har været holdt i gang af vores instruktører under nedlukningen, men de har bruge for blid start (ligesom efter sommerferien) så det må forventes at der går nogle uger før undervisningen er på fuld drift, indtil da kan det være nødvendigt at afkorte holdene af hensyn til ponyernes ve og vel. 

Forbehold i forbindelse med rideundervisning på rideskolen: 

  • Husk varmt tøj, da alt aktivitet er udendørs 
  • Forbehold for aflysning ved voldsomt vejr og følger deraf 
  • Ingen tilskuere 
  • Eleverne må først komme til ridetimen og skal forlade området med det samme efter endt undervisning 

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen.

Udendørsbanen, gældende fra 1. marts 2021

Endelig kan vores rideskole genoptage driften, dog kun udendørs. Da rideskolen egen udendørsbane ikke er ridbar endnu, er det blevet vedtaget at rideskolen må benytte den store udendørsbane (banen ved den lille ridehal) mandag til fredag kl 14:00-19:30 og lørdag kl 10:00-15:30. I dette tidsrum er banen lukket for privat ryttere.  Dette er blevet vedtaget, da rideskolen er fundamentet for klubben samt at alle vores elever ikke har haft mulighed for at ride de sidste 3 måneder. 

Det er tilladt at få undervisning udendørs for privat ryttere, når rideskolen ikke benytter banen. Undervisning skal annonceres på den daglige facebook tråd. Det er fortsat ikke tilladt at modtage undervisning indendørs. 

Den lille ridehal er åben for privatryttere, den bruges ikke af rideskolen. 

De øvrige COVID-19 er fortsat gældende

Ridehaller må bruges til at motionere heste. Ingen undervisning indendørs før yderligere lempelse af restriktioner. Forsamlingsforbuddet er stadig gældende, indendørs gældende at der må være maks. 5 personer i alt på hver bane inkl. publikum.

TSRs område inddeles i 4: en lille ridehal, udendørsbanen, den store hal og rytterstue/vindfang. De nyeste restriktioner giver dog mulighed for op til 25 personer samtidig på udendørsbanen -udendørsbanen vil primært blive brugt at rideskolen.

Der er en daglig tråd på vores Facebook gruppe, hvor alle skal skrive sig på inden brug af banerne – husk at notere tidsrum og hvilken bane er bruges. Har man ikke Facebook kan man skrive til et bestyrelsesmedlem og blive skrevet på tråden.

Husk at der skal bruges mundbind ved færdsel på klubbens indendørs områder medmindre man er til hest.

Vi henstiller til, at man ikke hænger ud i klubben, men tager hjem, så snart man er færdig i klubben. Man må kun tage en hjælper/forældre med på området.

COVID-19 på TSR

På TSR følger vi sundhedsstyrelsens råd og vejledning i at forebygge smittespredning, og vi henstiller til at alle medlemmer, forældre, opstaldere og personale, der færdes på klubbens område, overholder følgende:

🛑 Vask dine hænder tit og brug håndsprit. Der er opsat håndsprit på toiletterne, ridehaller, i rytterstuen og i indgangspartiet ved ridehuset samt i staldene.

🛑 Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg

🛑 Host eller nys i dit ærme

🛑 Hold afstand og vis hensyn

🛑 Undgå håndtryk, kindkys og kram

🛑 Hvis man er hjemsendt fra skole eller arbejde i isolation/karantæne eller afventer svar på Corona- test skal man også afholde sig fra at komme på klubbens område

Som voksen bør man hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene. Man bør desuden forsøge at begrænse sin sociale omgang med andre, både i forhold til hvor mange man mødes med, hvor længe I er sammen og hvor mange forskellige personer, man ser.

Klubkontingent 2021

Så er det tid til kontingentbetaling for 1. halvår af 2021, find opkrævningen her. Har du ikke modtaget mail med indkaldelse kontingent opkrævning, så mangler vi dine oplysninger. Skrive mail til kassereren@tspr.dk med oplysningerne.

Generalforsamling 2021

Planlagt til d. 15. februar 2021. men grundet Corona-restriktionerne er den udskudt på ubestemt tid. Den bliver afholdt, så snart det er tilladt at forsamles. Læs den originale indkaldelse her.

Oktober 2020: Egen springning om onsdagen

Fra oktober 2020 åbnes for egen springning om onsdagen i kl. 20-22. Samme regler gælder som for søndag spring https://tspr.dk/rideklub/soendagsspringing-reglement/

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.