Nyheder

26/3-20: Obs det er ikke tilladt at ride inde i Ugandaskoven. Tårnby Kommune har fået klager omkring ridning i Ugandaskoven. Det er uvist hvorfra rytterne kommer, men vi opfordrer selvfølgelig vores medlemmer til at overholde reglerne. Læs mere her

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA (opdateret 29/3-2020)

TSR følger lovgivningen og DRFs retningslinier, og vi lukker derfor ned for al indendørs aktivitet. Dette indebærer også ridning i ridehus.
Efter udmelding fra myndighederne 17/3-20 har DRF vurderet at det desværre ikke længere, at det er forsvarligt at lade vores klubber afholde aktiviteter, der enten kan karakteriseres som indendørs sportsaktivitet (ridning i ridehus), eller hvor antallet af personer på et offentligt sted (i dette tilfælde i klubben) overstiger 10 personer. Efter udmeldingen fra regeringen i dag (23/3-20) skal al indendørs aktivitet nu ophøre til og med 13 . april 2020.

Maks. 10 personer samlet

For at undgå at vi er for mange medlemmer tilstede samtidig er der oprettet en Facebook tråd, hvor medlemmer bedes skrive deres tilstedeværelse. Har man ikke Facebook, kan der i stedet skrives sms til tlf.: 61 39 86 48, hvorefter bestyrelsen skriver inde i tråden.

Dispensation til benyttelse af ridehal

Der kan gives dispensation til benyttelse at ridehus ved ungheste og heste med særlig temperament. Ansøgning om dette skal ske skriftligt til bestyrelsen, og ridehuset kan først benyttes efter modtagelse af dispensation på skrift. Der er aktuelt givet to dispensationer.

Den lille ridehal er lukket, bruges udelukkende af rideskolens faste personale til motionering af rideskoleponyerne.

Rideskolen

Rideskolen vil være lukket til d. 13. april 2020 (med forbehold for yderligere ændringer). Det er kun den daglige ridelærer, som må komme i stalden! Al færdsel på området vil ikke være tilladt!

Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål.

Rideskolestævnet d. 22/3-20 vil det også være aflyst pga. anbefalinger fra sundhedsstyrelsen. Vi afholder nyt stævne på andet tidspunkt, hvor ryttere som allerede er tilmeldt og har betalt til stævnet, vil få plads til næste stævne. 

Vedr. nedlukning af rideskolen er dette ikke muligt at få betaling retur. Vi oplever, sammen med resten af Danmark, en helt ekstraordinær situation, og vi håber på forståelse fra vores medlemmer, da vi ikke kan overleve uden indtægt fra rideskolen. For marts måned vil vores elever få erstatningstimer, når det vil være muligt at afholde disse. Der bliver lavet klippekortsordning i fht de to første ugers lukning (13-27. marts) 😊. Det er ikke muligt at lave yderligere erstatningstimer, da vi et ansvar overfor vores ponyer, der ikke skal lide overlast. Vi arbejder på løsning for timerne i resten af marts og april. Kom gerne med forslag, hvis du har en ide til hvordan vi kan løse dette.

Kontingentopkrævning for 1. halvår af 2020, læs mere her. Obs betalingsfrist er d. 15. januar 2020

Ledig stilling som rideskoleinstruktør her anden lørdag, læs mere her

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter er 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. MÅ IKKE BENYTTES UNDER CORONA PANDEMIEN