Nyheder

Rideskolen holder lukket lørdag d. 4. december grunder stævne

🛑🛑🛑🛑🛑 COVID-19 🛑🛑🛑🛑🛑🛑

27.10.2020: COVID-19 opdatering

TSRs område inddeles i 4: en lille ridehal, udendørsbanen, den store hal og rytterstue/vindfang. Der må være maks. 10 personer over 21 år tilstede per område

Vi henstiller til, at man ikke hænger ud i klubben, men tager hjem, så snart man er færdig i klubben. Man må kun tage en hjælper/forældre med på området.

Vi genoptager den daglige Facebook tråd fra foråret – denne gang til at koordinere at antallet af tilstedeværende i den store ridehal ikke overskriver grænsen på 10 (dette inkl. undervisere, forældre og andre til fods). Har man ikke adgang til Facebook skal man melde til bestyrelsen, når man har påtænkt sig at benytte den store ridehal.

Rideskolen holder åbnet som vanligt, da der primært undervises unge under 21 år. Der kommer ikke til at være holde med 10 voksne samtidig,

Alle skal bære mundbind indendørs fraset når man er siddende på hesten. Dvs mundbind kræves også når man skal af og samle lort op. Personer 12 år undtaget. Man er også undtaget, når man sidder ned med afstand.

22.09.2020: COVID-19 opdatering

Her på TSR følger vi sundhedsstyrelsens råd og vejledning i at forebygge smittespredning, og vi henstiller til at alle medlemmer, forældre, opstaldere og personale, der færdes på klubbens område overholder følgende:

🛑 Vask dine hænder tit og brug håndsprit. Der er opsat
håndsprit på toiletterne, i rytterstuen og i indgangspartiet
ved ridehuset samt i staldene.

🛑 Bliv hjemme, hvis du føler dig sløj eller syg

🛑 Host eller nys i dit ærme

🛑 Hold afstand og vis hensyn

🛑 Undgå håndtryk, kindkys og kram

🛑 Hvis man er hjemsendt fra skole eller arbejde i
isolation/karantæne eller afventer svar på Corona-
test skal man også afholde sig fra at komme på
klubbens område

Som voksen bør man hjælpe børnene, så de også kan overholde rådene. Man bør desuden forsøge at begrænse sin sociale omgang med andre, både i forhold til hvor mange man mødes med, hvor længe I er sammen og hvor mange forskellige personer, man ser.

30/9-2020: Corona og rideskole

På vores rideskolen kræver vi at elever, forældre og passerpiger har mundbind på, når de opholder sig steder, hvor 2 m afstand ikke kan overholdes – dette inkl. stalden, passerrummet og omkring ridebanerne.

Elever på kun være på området 30 min før og efter deres ridelektion. Elever må ikke komme andre dage end deres ridedage (passere undtaget). Forældre henstilles til blot at sætte eleverne af og ikke selv opholde sig på området. Der må ikke stå elever eller tilskuere på barrieren under ridelektionerne.

28/9-2020: Stillingsopslag -rengøringsassistent

Vi søger en rengøringsassistent under/over 18 år 20 timer månedligt fordelt primært på hverdage. Ud over den daglige rengøring kan der aftales ekstra rengøring ved arrangementer i rideklubben. Vi forventer at: du er fleksibel, du er ansvarsbevidst, du kan arbejde selvstændigt og struktureret, du formår at arbejde med frihed under ansvar og du har godt humør. Tiltrædelse: snarest muligt. Ansøgningsfrist. 11-01-2020. Ansøgning skrives til bestyrelsen på tsr@tspr.dk eller lægges i postkassen på TSR. Spørgsmål kan rettes til bestyrelsen på ovennævnte mail eller til Helene Carstens på tlf.: 20 64 68 06

Oktober 2020: Egen springning om onsdagen

Fra oktober 2020 åbnes for egen springning om onsdagen i kl. 20-22. Samme regler gælder som for søndag spring https://tspr.dk/rideklub/soendagsspringing-reglement/

Efterår 2020: Interesse for rideskolen på TSR

Vi har oplevet stor interesse for vores rideskole og fået mange henvendelser omkring opskrivning på ventelisten. Vi kan desværre ikke nå at ringe alle op for at bekræfte modtagelsen, men I bliver skrevet på vores venteliste. Vi beklager, at der i autosvar-mailen har stået, at I vil blive ringet op ved modtagelsen af henvendelsen. I er selvfølgelig velkomne til at ringe til os i kontortiden, såfremt I har spørgsmål. Vi ringer jer op, så snart der er plads til jer på holdene. Tak for interessen 🙂

Klubkontingent 2020

Så er det tid til kontingentbetaling for 2. halvår af 2020, find opkrævningen her. Har du ikke modtaget mail med indkaldelse kontingent opkrævning, så mangler vi dine oplysninger. Skrive mail til kassereren@tspr.dk med oplysningerne.

Dagkort ved brug af faciliteter på TSR for ikke-medlemmer

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter koster 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567. Betaling skal ske forud for brug af faciliteterne.