Nyheder

Obs rideskolen er lukket på lørdag d. 12/9 gr ridestævne samme dag. Kontakt vores instruktører ved spørgsmål

Vi har oplevet stor interesse for vores rideskole og fået mange henvendelser omkring opskrivning på ventelisten. Vi kan desværre ikke nå at ringe alle op for at bekræfte modtagelsen, men I bliver skrevet på vores venteliste. Vi beklager, at der i autosvar-mailen har stået, at I vil blive ringet op ved modtagelsen af henvendelsen. I er selvfølgelig velkomne til at ringe til os i kontortiden, såfremt I har spørgsmål. Vi ringer jer op, så snart der er plads til jer på holdene. Tak for interessen 🙂

??? VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA ???

(opdateret 9/6-2020)

I forhold til nye og opdaterede regulativer må der igen rides indendørs. Regler om maks. 50 personer i forsamling skal fortsat overholdes sammen med de øvrige anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne. Der skal fortsat holdes god afstand. Der er mulighed for håndvask på toiletterne og der er ophængt håndsprit i forhallen.

Det er ikke længere nødvendigt med daglig tråd på Facebook omkring benyttelse af faciliteterne.

Så er det tid til kontingentbetaling for 2. halvår af 2020, find opkrævningen her. Har du ikke modtaget mail med indkaldelse til ekstraordinære generalforsamling samt kontingent opkrævning, så mangler vi dine oplysninger. Skrive mail til kassereren@tspr.dk med oplysningerne. Læs mere om den ekstraordinære generalforsamling her og læs tilbuddene her.

???????????????????????

Rideskolen

Nyt om erstatningslektioner og sommerferie for rideskolen. Læs mere på her ?☀️???

Det er nu tilladt for vores rideskolepasser at komme i rideskolestalden, dog først når deres forældre har afleveret skriftlig tilladelse hertil. I finder blanketten her og den skal afleveres til en af vores instruktører. Vi afventer med at lukke yderligere op for adgang i rideskolestalden, da den anbefalede afstand skal kunne overholdes.

Rideskolen genåbner fa mandag 27/4-2020, læs mere her

Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål.

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter er 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567.