Nyheder

Fredag 10/7-20 holdes erstatningstimer kl. 11-14, efterfølgende rides ponyerne på sommergræs 🙂 God sommer til alle vores dejlige elever og ponyer

29/6-20:

Kære medlemmer

Da vi de næste 14 dage gældende fra d 31/6-10/7 skal have afviklet en hel del erstatningstimer bruger rideskolen den store bane i hverdagen imellem 9-11

Med venlig hilsen
Bestyrelsen og Caroline

🛑🛑🛑 VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONA 🛑🛑🛑

(opdateret 9/6-2020)

I forhold til nye og opdaterede regulativer må der igen rides indendørs. Regler om maks. 50 personer i forsamling skal fortsat overholdes sammen med de øvrige anbefalinger fra Sundhedsmyndighederne. Der skal fortsat holdes god afstand. Der er mulighed for håndvask på toiletterne og der er ophængt håndsprit i forhallen.

Det er ikke længere nødvendigt med daglig tråd på Facebook omkring benyttelse af faciliteterne.

Så er det tid til kontingentbetaling for 2. halvår af 2020, find opkrævningen her. Har du ikke modtaget mail med indkaldelse til ekstraordinære generalforsamling samt kontingent opkrævning, så mangler vi dine oplysninger. Skrive mail til kassereren@tspr.dk med oplysningerne. Læs mere om den ekstraordinære generalforsamling her og læs tilbuddene her.

🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴

Rideskolen

Nyt om erstatningslektioner og sommerferie for rideskolen. Læs mere på her 😎☀️🐴🌾🌻

Det er nu tilladt for vores rideskolepasser at komme i rideskolestalden, dog først når deres forældre har afleveret skriftlig tilladelse hertil. I finder blanketten her og den skal afleveres til en af vores instruktører. Vi afventer med at lukke yderligere op for adgang i rideskolestalden, da den anbefalede afstand skal kunne overholdes.

Rideskolen genåbner fa mandag 27/4-2020, læs mere her

Kontoret har åbent som vanligt og den daglige leder kan kontaktes ved yderligere spørgsmål.

OBS! Dagskort til benyttelse af faciliteter er 50 kr. og betaling sker med Mobilpay til nummeret 50567.