Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dressurkursus med Ida Hofman-Bang (ej rideskole)

oktober 23 - oktober 24

Kære alle
Vi har fået en fantastisk mulighed for at holde dressurkursus med Ida Hofman-Bang den tredje weekend i oktober (16.-17. oktober)
Ida bor til dagligt på Fyn hvor hun ejer og driver en trænings- og salgsstald.
Ida startede sin professionelle karriere hos Hans Jørgen Hoeck, Hesselhøj hestecenter. Her var hun rytter i 5 år, hvor hun fik stor erfaring med klargøring af hopper til hoppekåring samt uddannelse af championatsheste.
Ida har derefter boet i Tyskland hvor hun arbejdede for vores danske landsholdstræner H.K.H prinsesse Nathalie zu Zayn Wittgenstein. Her fik Ida indsigt i hvordan man uddanner en hest fra unghest til færdig Grand Prix hest. Ida træner stadig efter prinsesse Nathalie’s principper.
Ida får selv undervisning af Daniel Bachmann Andersen og Betina Jæger for fortsat at udvikle sig og dygtiggøre sig indenfor dressuren.
Ida har sejre og placeringer fra LA til Prix st. George med over 70%. Ida har vundet Blue Hors Championat 5 gange. Hun har haft 8 ungheste Championat i Herning og 5 med til Dansk rideforbunds Championats finaler.
Jeg så selv Ida i Herning til Hingstekåring hvor hun havde en hoppe med til Championat og Patrick Kittel belønnede med 9 i ridelighed og gav Ida stor ros for en lækker velredet hest.
Min egen hoppe har også selv været i ridning hos Ida og jeg har derigennem været derovre for at få undervisning og er blevet så glad for undervisningen at jeg måtte købe et kamera og fortsætte med online undervisning herhjemme. Jeg elsker hendes undervisning og min egen hoppe fungere så godt med Ida i øret.
Ida er enorm god til at fortælle og forklare ned til mindste detalje. Ida tager sig god tid til den enkelte elev og har altid 6 forskellige måder at løse problemer på, hvis første måde ikke virker. Hun kender alle tricks i bogen og deler glædeligt ud af alt hendes viden.
Ida har sagt ja til at komme nu hvor alle hoppekåringerne er overstået og jeg er selvfølgelig meget begejstret.
Ida vil tage elever af 45 min og kan have maks 10 på en dag. Ida foretrækker 45 min når det er med nye elever, da hun synes at 30 min. er for kort tid når man ikke kender equipagen og vil gerne have at hver enkelt rytter får så meget med fra kurset som muligt.
Ida tager 450 kr. for 45 min.
Tilmelding sker direkte til Christine Winther og er bindende. Tsr ryttere har førsteret.
Jeg håber så mange som muligt vil deltage 😄👏
I kan læse mere om Ida her:

Detaljer

Start:
oktober 23
Slut:
oktober 24
Begivenhed Kategori:

Sted

Den store ridehal
Skelgårdsstræde 21
Kastrup, 2770 Danmark
+ Google Maps