Bestyrelsesmøde 2014-02-10

Tilstede: Allan, Maria J, Maria P, Yvonne & Julie

Vi har modtaget et forslag fra nogle af vores medlemmer om der kan arrangeres breddeaktiviteter for klubbens medlemmer, som skulle foregå om mandagen. Dette syntes vi er en utrolig god ide. Tidsrummet vil være fra 18.00-19.30. I starten vil der være en prøveperiode i det lille ridehus fra 18 -20.00. Yderligere information omkring starttidspunkt vil komme.

Vi kunne godt ønske os at der kom mere fokus på ridehusreglerne, og der vil i nærmere fremtid blive taget hånd om dette.

Regler omkring bomtræning: Der må trænes bomtræning i ridehusene, hvis dette ikke er til gene for de andre ridende i ridehuset. Er der nogle som siger nej til at der må lægges bomme ud, bedes I respektere dette. Bomtræning er ikke ‘3 bomme oven på hinanden i en pyramide’. Det er bomme med afstand imellem, der må ikke bruges kasser, stole, støtter osv. på siden af bommene.

Ved Færdsel til hest på klubbens areal, udendørsbaner og ridehuse, skal hesten/ponyen bære trense, bidløs trense eller hackamore. Der må ikke rides i grime eller helt uden trense.

Grundet sikkerhedsmæssige årsager er det ikke tilladt at ride 2 personer samtidig på samme hest på klubbens areal. Se evt. ordensregler pkt. 1, stykke D.

Løsspringning må foregå i det store ridehus søndag morgen fra kl. 07.00-09.00. Der vil blive lavet tider til dette formål på tavlen.

 Egen spring om søndagen er fra kl. 13-18. Husk at skrive jer på tavlen i det store ridehus.

Af sikkerhedsmæssige årsager må der under ingen omstændigheder springes eller løsspringes i det lille ridehus.

Der må ikke ligge nogen bomme på barrieren i det store ridehus da det ødelægger vores nye vandingsanlæg.

M.v.h. bestyrelsen