Bestyrelsesmøde 2015-09-30

Tilstede: Formand Stig Christiansen, Næstformand Anne Marie Hørmann, Kasser Maria Jansson og Bestyrelsesmedlem Helene Carstens
Referent: Helene

Rideskolen:
Der vil komme nye tider på rideskolen, da det er svært for Caroline at få sadlet ponyer op inden for den fastlagte tid, og pga. mangle på passerpiger efter den nye skolereform, hvilket gør at de kommer en del senere. Nærmere info følger….

Det store ridehus:
Vandingsanlæg er blevet lavet, og det skulle nu fungere.
Den nye havre til banen er kommet, og den fungere også efter hensigten. ?

Vi har så også snakket om, at vi syntes klubbens medlemmer er blevet rigtigt gode til at fjerne lorte efter sig, og det vil vi gerne tilkendegive at vi har lagt mærke til, og dejlig at se folk tager ansvaret på sig. ????

Klubben generelt:
Vi skal stadig have købt af et spejl mere til ridehuset og have fundet ud af noget med bomvogn, Anne-Marie er på opgaven. ?

Vi har drøftet om, hvorvidt vi skal have skiftet filter på vanddispenser til koldt drikkevand, og det spørger Stig Allan om, da Allan har levering af dispenseren i sin tid. Før vi kan bruge den igen, trænger den gevaldigt til filterskift og afkalkning. Michelle har tilkendegivet, at hun gerne vil stå for afkalkning og filterskift fremadrettet.

Køkken:
Vi skal have gang i noget bedre samarbejde i køkkenudvalget, og aftalen er, at vi skal holde et snarligt møde.
Ang.. Udsugning arbejder vi stadig på om, hvorvidt vi skal have en udsugning som går ud i det fri.
Stig har skaffet et brugt, men brugbart køleskab, som vi lige skal have fundet ud af, hvor vi vil have det placeret, og han har også skaffet en kummefryser, som muligvis kommer til at stå nede i handicaptoilettet,. Men vi arbejder stadig på, hvilken løsning, der er bedst.

Undervisning i springning:
Vi skal have opdateret hjemmeside på spring, da vi erfarer at der er kommet nye priser. Dette står Maria J for.

Undervisning i dressur:
Thorvalds undervisning bliver rykket til fredag kl. 16-19 i stedet for som onsdag, da Pernille Hørmann bliver fast underviser om onsdagen fremover. Der en del ryttere, som har ytret ønske om at ride ved Pernille, og med hende som fast underviser om onsdagen vil der frigøres mere tid til andre egen undervisere de dage, hvor dette er tilladt.

Kommende stævne d. 11-10-15
Vi skal have pudset vinduer og spejle inden stævne – Helene sørger for vinduespudser.

Kaffemaskinen:
Vi har valgt at opsige kaffemaskinen, da den er alt for dyr i drift, og Helene arbejder på at finde en ny leverandør. Opsigelsen træder i kraft fra årsskiftet.

Indkomne forslag fra Helene:
1. Ønske om mindre pris på klippekort til unge under 18 år da vi også har forskellige priser på ride huskort:
Forslaget blev godkendt med en prisnedsættelse på 50,- Nuværende pris er 300,- for 10 gange og ny pris er i stedet 250.
2. Ønske om en julefrokost-og hvem ønsker at stå for arrangement sammen med Helene.
Forslaget blev også godkendt ?

Øvrigt:
Modtaget klage, og denne bliver behandlet.

Næste mødedato er d. 29-10-2015, hvor vi har “Spørg bestyrelsen” kl. 18.30-19.00 -dvs. bestyrelsen sidder i cafeteriaet og er klar til at svare på spørgsmål fra medlemmer.