Bestyrelsesmøde 2015-04-29

Til stede: Maria J, Cecilie H, Anne-Marie, Stig og Helene

1) Lejekontrakt: Der vil blive gennemgang og forhandling af kontrakt med Henrik og Bente i uge 19.

2) Rengøring: Vi har besluttet at hæve Andres rengøringstid med 5 timer pr måned da det ikke er nok tid til at få det ordenligt udført.

3) Nyansatte på rideskolen: Ang. de nyansatte på rideskolen går det iflg. Maria J rigtigt godt.

4) Møder med hhv. Bente og Henrik og Caroline: Vi har inviteret hhv. Bente og Henrik med til følgende af vores møder, så de også kan ytre, hvis de har nogle på hjertet. Følgende datoer er aftalt: Bente og Henrik d. 25-06-2015 og Caroline d. 25-05-2015.

5) Sodavandsautomat: Vi forsætter stadig med at handle ind foreløbigt, men med henblik på at finde en leverings ordning fremover. Maria J tjekker op på mulighed for online bestilling af sodavand.

6) Kaffeautomat: Vi har besluttet at sætte pris ned til 5 kr. igen, da det har påvirket salget negativt, og det sørger Helene for.

7) Rideskolen: Vi har fået en ny pony men den kan desværre ikke bruges, og vil snarest blive udskiftet.

8) Rideskolen: Der vil blive afholdt rideskolestævne d 31-05-2015.

9) LED-lys: Vi er i gang med indhentning af tilbud, og der vil komme elektriker ud i den kommende uge.

10) Spejl i det store ridehus: Anne-Marie vil undersøge priser på dette samt et ur til udendørsbanen samt det lille ridehus.

11) Service på traktor: Leo står for dette, og han har frit valg om, hvem han ønsker at benytte til service. Vi vil desuden skovl til traktoren for at lette tømning af lortespande fra banerne.

12) Debet-kort: Der vil blive oprettet et debet-kort, så folk ikke skal lægge ud af egne midler, når der skal afholdes stævner og lignede.

13) Dommertårn v/udendørsbanen: Stig vil indhente tilbud på at få bygget et dommertårn til udendørsbanen til en rimelig sum.

 

Næste møde er fastsat til d. 27-05-2015