Bestyrelsesmøde 2014-09-30

Til stede: Allan, Maria J, Helene, Anne-Marie, Michelle, Maria P og Bente og Henrik

Vi har haft Henrik og Bente nede til vores møde for at drøfte nogle småting.

Fornyelse af kontrakt:
Vi skal have forhandlet ny kontrakt mellem klubben. Bente og Henrik ønsker advokat på da der ikke før har været udfærdiget en der tager højde for de problemtikker der kan være ved et sådan forhold. Dette har vi den fulde forståelse for da det kommer alle parter til gode.

Rideskolen:
Der er kommet ny telefontid for rideskolen og det er i tidsrum 11.30-12 på nær tirsdag pga. af at Caroline fremover skal møde tidligere ind da hun står for opsadling alene pga. den nye skolereform hvor vores passerpiger ikke længer har så tidligt fri.

Der er så lavet et miniput hold som er i den første time hvor det er bedsteforældre som kan komme og trække ponyer.
Iflg. Maria J er der allerede stor tilslutning og venteliste på de hold.

Arbejdsdag:
Vi skal gerne finde ud af snart at lave en arbejdsdag så vi kan sorterere i vores springudstyr, og dermed danne os et overblik på hvad vi evt. skal indkøbe.

KTR:
I samarbejde med KTR er der tilbud om at man for 200.- om året frit kan deltage i deres ringridning.

Dressurunderviser:
Det har vist sig stort set umuligt at skaffe en uddannet underviser og den vi kunne få kan også kun undervise om mandagen hvilket vi ikke syntes er hensigtsmæssigt da der er en del egen undervisere den dag. Pt. er der ikke en løsning som er tilfredsstillende.

Springning ved Joost:
Som aftalt i april, så skal man betale 120.- fast pr md i stedet for klippekort eller dagskort som så ophører til springning da det er for vanskelig at forvalte.
Fra 1 januar skal man overfører 120.- til vores konto i stedet for.