Bestyrelsesmøde 2014-06-30

Til stede: Allan,  Maria J, Helene, og Maria P, og Ann-Marie

Rideskolen.
Rideskole pony Janus skal væk da vi desværre ikke kan bruge den.
-Pippi skal måske sælges.
-Evt. udskiftning af Bellfast

Rideskole ponyer skal på sommergræs fra fredag den 11/7-2014 og en måned frem. Rideskolen så holder afslutning som vanligt med overnatning torsdag d. 10/7-14.

Porten.
Porten har taget noget længere tid at lave end forventet, men den er lavet nu.

Lilleride hus.
Forsikringsagen kører stadig, men vi forventer stadig at det er bragt i orden inden rideskoleponyer kommer hjem fra græs.

Opridsning af regler. 
-Vi vil gøre opmærksom på at man ikke må ride i gummisko og ej heller ikke ride med høretelefoner, og dette er også påført vores hjemmeside.
-Alle hunde skal være i snor. Det er ikke tilladt at have løse hunde på TSRs områder.

Ført til referat at Helene og Maria P ikke er enige om hvorvidt dette skal gælde Bente og Henriks hund og ej heller ikke Jane Lauritzens hunde, da de er der tidlig morgen eller sen aften, og grunden er, at de har hjulpet os af med mange rotter. Helene og Maria P mener ikke, at de er til gene for nogle på de nævnte tidspunkter.

-Vi har drøftet regler ang. afstrafning af heste, da der har været flere medlemmer, som overtræder reglerne for hvordan man kan opfører sig over for sin hest, og for lige at påpege, at vi som voksne gerne skal tænke på, at vi er rollemodeller for de yngre ryttere.

Fremover bliver der  konsekvenser for de rytter vi observer overtræde regler.
-Først en mundlig advarsel
-Skriftlig advarsel
-Derefter udsmidning og karantæne i en måned.
-Herefter karantæne frem til næste generalforsamling.
-Sagen kan genoptages ved næste generalforsamling.

Dressurtræner.
Vi søger stadig efter en dressurtræner, og vi har valgt at sætte en annonce i Hest og Rytter til august.

Ridehuskort. 
Da vi oplever flere medlemmer, der rider uden ride huskort, vil vi være mere opmærksomme på dette. Vi kan kræve at få fremvise kvittering betaling af medlemskab, såfremt det pågældende medlem ikke står på medlemslisten. Har du betalt og står ikke på listen, så skriv til os på tsr@tspr.dk

Rytterstue.
Det er ikke tilladt at bruge rytterstuen til større arrangementer uden bestyrelsens accept. Evt. kontakt Allan, hvis du ønsker at benytte rytterstuen.

Klage/henvendelse.
Vi har modtaget en henvendelse fra Josefines mor (Gråsok) at hun op til flere gange har observeret medlemmer, der rider i gummisko eller med høretelefoner, og deraf skærpede regler.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen