Bestyrelsesmøde 2014-06-02

Referat af bestyrelsesmøde d 02-06-2014
Til stede: Allan, Maria J, Helene, og Maria P, Michelle og Ann-marie

Valg af ny næstformand og bestyrelsesmedlem.
Ann-Marie er enstemmigt valgt ind som ny næstformand i stedet for Yvonne Olesen, og Helene Carstens
er valgt som nyt bestyrelsesmedlem i stedet for som nuværende suppleant.

Rideskolen
Att.: Det er stadig forbudt af sikkerhedsmæssige hensyn at benytte det lille ridehus indtil spilvand er blevet renset op efter brud på kloak ledning efter sidste skybrud. Det er på eget ansvar hvis i benytter det !!!
Pt. er Allan i kontakt med forsikringsselskaber så vi kan få det løst så hurtigt som muligt.

Pga. af dette vil der stadig være dage når vind og vejr ikke tillader det at rideskolen kan blive nødt til at benytte det store ridehus, og vi beder om jeres forståelse for dette, da det er vores største indtægtskilde og en nødvendighed for at vi har råd til de forbedringer som vi gerne vil have.
Vi vil så bestræbe os på at være bedre til at melde ud til vores private undervisere, når vi er nødt til at benytte ride hus. Michelle vil gerne stå for det.

Da der desværre heller ikke i år er sommerskole pga. Tårnby kommune har valgt at spare dette væk vil det være passerpiger som lejer ponyer igen i år i de 2 første uger i juli, og der vil også være gratis ponytrækning i uge 27 kl. 10-11.

Vandingsanlæg
Der er blevet monteret nyt vandingsanlæg både på dressurbane og på rideskolens bane. Pt- er der nogle problemer med vandtryk, som vi arbejder på at løse.

Springning
Vi vil som forsøg indfører nye tider for springning om søndagen, da vi ikke oplever den store aktivitet som tidligere. De nye tider er ml kl. 15-18 i stedet for, og det vil fremover ikke være tilladt at skrive sig på tider om søndagen men sidste frist er om fredagen.

Dressurunderviser
Da det ikke lige pt. har været muligt at finde en underviser til om fredagen har vi besluttet at åbne op for egen underviser, men dette er kun indtil der er fundet en fast underviser !!
Tider skal skrives på enten en seddel eller hvis I kan finde en plads på de eksisterende tavler indtil vi får indkøbt en ekstra tavle. Vi kører det efter samme princip som med de andre dage der er egen underviser som er 2 dage før (dvs. onsdagen).

Breddetræning
Der holder ferie lukket fra d.d. og med opstart efter sommerferien. Go ferie Emoji

Springmateriale
Ann-Marie vil indhente tilbud på nyt springmateriale, da det ikke er særligt brugbart mere, og vi vil også gerne have nye træningsbomme.

Oprydning
Vi vil gerne på det kraftigste opfodre til at undervisere og andre fjerner stole og diverse papkrus og lignede efter jer, da det er til stor gene når det skal køres baner og Allan ikke kan komme ud i hjørner!!

Fremover vil vi afholde bestyrelsesmøde sidste mandag i hver måned og næste møde er så d 30-6-2014