Bestyrelsesmøde 2014-10-27

Til stede: Allan, Maria J, Helene, Anne-Marie og Michelle

 

Dressur underviser:
 Vi mangler stadig en dressurunderviser. Vi har talt om mulighed for et kursus om mandagen, men stadig med formål at hvis det bliver aktuelt skal det forgå om fredagen fast. Michelle tager kontakt til hende og hører hende om nogle datoer eller evt. en weekend hvor det kunne afholdes.

 

Springning:
 Ang.spring og løsspring om søndagen har vi besluttet at det ikke er tilladt at komme udefra og springe hvis man ikke er medlem af klubben.
Ang. hvornår man må sætte spring op er det ikke tilladt før kl. 15
 Bomtræning er stadig tilladt forudsat at det er i forbindelse med longering eller under rytter.

 

Lille ride hus:
Det lille ride hus har vi valgt at tillade at man godt må have løse heste, men kun af kortere varighed ca. 10 min, og at hesten skal være under opsyn hele tiden.

 

Forslag fra Pia B:
Om at få DRF ud og holde foredrag om korrekt dressurridning.
Dette har vi godkendt, og Anne-Marie køber en projektor ind til formål.
Vi har så også haft gennemgang af foreløbige regnskab, men ønsker en specifikation til næste møde.

 

Falck-kasser:
Jeg (Helene) spurgte ind til Falck-kasser, om hvem der skal sørge for at få fyldt dem op, da jeg oplever der ikke er det der skal være i når vi har uheld. Især isposer som.  Maria J siger vi så ikke har haft abonnent før men det har vi nu, og det er Caroline (ridelærer) som står for den post. Dette følger Maria J op på.

 

Rideskolen: 
Jeg (Helene) spørger ind til det første hold 14-15 hvorfor de ikke er fyldt op da vi fik at vide at der var rift om pladser, men det er der så ikke pt. så det må Caroline arbejde videre på så de kan blive fyldt op.  Det oplyses, at mange af vores ponyer ikke er egnet til at gå på begynderholdene.