Forslag til generalforsamlingen 2015

Her er de to indkomne forslag til TSR’s general forsamling, der bliver holdt på mandag d. 23. februar 2015 kl. 19 i rytterstuen.

 

Forslag 1:
Indførelse af betalingsordning til fremmed rytter om søndagen, f.eks. klippekort med klip til kr. 50, så fremmede ryttere på TSR medlemmers heste kan springe om søndagen, på lige fod med de fremmed ryttere der rider tirsdage og kurser.

Med venlig hilsen
Trine Vode Bramminge (og Kirsten Michäelis)

 

Forslag 2:

Da problemet for mange stævneryttere, der ikke selv har en trailer, ofte er at finde en trailer man kan leje, har vi et forslag om at rideklubben kunne købe en trailer, som kan lejes ud til medlemmer for et beløb (fx 200 kr. for en weekend).

Vores springtræner Joost Martens har en trailer til salg for 25.000 kr., der er i meget pæn stand og god kvalitet. Dette kunne være en mulighed, hvis det bliver besluttet, at klubben kan få lov til dette. Hvis beløbet er 200 kr. pr. weekend er pengene tjent ind igen på 2-3 år, alt efter hvor ofte den vil blive lejet ud.

Der skal selvfølgelig være en ansvarlig for, hvem der lejer traileren og hvornår, og som samtidig tjekker op på, at den bliver afleveret i ordentlig stand. Dette ville være oplagt, at det skulle være et bestyrelsesmedlem. Vi har tænk på, at der kunne blive hængt en kalender op, hvor man kunne skrive sig på, så det er først til mølle princip, og der ikke er nogen ,der bliver valgt frem for andre. Dette kræver dog, at alle medlemmer respektere denne kalender og ikke ødelægger den! Samtidig skal betaling være gjort INDEN man lejer traileren (via bankoverførelse).

Den ansvarlige for trailerudlejningen (et bestyrelsesmedlem) skal stå for bookning, at betalingen er i orden, og have en evt. nøgle til en lås til traileren, som kan udleveres fx fredagen op til den weekend den skal lejes, eller når det passer.

M.v.h. Nynne Navntoft og Cecilie Holck