Kontingentskyldere vil blive bortvist

Fra d. 1. september vil vil tjekke op på, at alle der benytter vores faciliteter har betalt deres kontingent for 2. halvår 2014. Hvis du allerede har betalt, så tjek at du står på medlemslisten. Har du ikke betalt kontingent endnu, så skynd dig at gøre det og hav din kvittering på dig, indtil du er på medlemslisten.

Man kan ikke benytte faciliteter eller ride undervisning uden at have betalt medlemskabet til rideklubben. Der er mange, også springryttere fra tirsdags undervisningen, som stadig er i restance. Restanceryttere kan ikke ride undervisning fra næste uge, og klubben hæfter ikke for mistet plads til undervisning eller betalt undervisning, som ikke kan rides. Så tjek medlemslisten og skynd jer at betale.

Er dit navn ikke på medlemslisten, selvom du har betalt, så skriv mail til os på tsr@tspr.dk

Mvh bestyrelsen