Tilmelding for hjælpere til rideskolestævne

TILMELDING TIL HJÆLPERPOSTER TIL MARTSSTÆVNET ER LUKKET 16/3-2023

Her kan du tilmelde dig til hjælperpost til rideskolestævnet i springning d. 19. marts 2023. Der skal kun meldes til i én post.

Man kan blive flyttet til anden hjælperpost i samme tidsrum, hvis den post man har tilmeldt allerede er taget. Det er muligt at byde ind på flere hjælperposter, skriv evt i kommentarfelt hvis der er prioriteter.

Tiderne er vejledende, da stævnets varighed afhænger af antallet af starter og evt. forsinkelser.

  Fornavn og efternavn på startende elev (skal udfyldes)

  Hvis hjælper ikke er den startende selv, fx forældre der hjælper i stedet. Fornavn og efternavn på hjælper

  E-mail (skal udfyldes)

  Baneopsætning og nedtagning (10 stærke voksne i hver tidsrum: opsætning/nedtagning af springbane, flagstænger, stævnehegn og tilskuerhegn) (16/3 vi mangler stadig 9 hjælpere)

  Parkeringsvagt (skal være voksen, 1 person i hvert tidsrum: p-vagt holder styr og guider på parkeringen). (16/3 der mangler 2 hjælpere)

  Hesteholder på banen i klasse 1 (skal være voksen, 6 personer i hvert tidsrum: Står på banen og holde en hest, så passerpigerne kan få en pause. Det er ikke et krav at kunne sætte stigebøjler) (16/3 vi mangler 1 hjælper)

  Hjælp med at trække ponyer fra opvarmning til bane og retur (skal være voksen, 4 personer i hvert tidsrum) (16/3 vi mangler stadig 9 hjælpere)

  Banepersonale (3 voksne: står på springbanen, hjælper med at samle bomme op, give tegn til dommere og guideryttere) (16/3 vi mangler stadig 11 hjælpere)

  Præmiehjælper (Kan dækkes af børn, 1 person: Giver rosette, når eleven har gennemført springbane fejlfrit i klasse 1 og 2 og præmier ved klasse 3) (16/3 vi mangler stadig 1 hjælper)

  Evt kommentar (såfremt der er hjælperposter, som ikke kan udføres, kan det noteres her, fx dårlig ryg, kan ikke bære tungt)