Den lille ridehal er lukket pga. oversvømmelse med kloakvand

Der er i morges, onsdag d. 14/5-14, sket større oversvømmelse med kloakvand i den lille ridehal, da Tårnby Kommunes pumpefunktion er defekt. Skaden er anmeldt til både Tårnby Kommune og til vores forsikringsselskab.

Rideskolen vil derfor ride på udendørsbanen eller i halvdelen af den store ridehal ind til skaden er udbedret. Vi vil selvfølgelig forsørge at mindske gener for rideklubbens medlemmer (den store ridehals vanlige brugere) ved at lade rideskolen ride udendørs, såfremt det er muligt mht. vejr og vand.

Spørgsmål vedr. rideskolens drift kan stilles til rideinstruktørerne i den daglige telefontid på tlf.: 32 53 81 24. Telefontiden er hverdage kl.  12.30-13.00 samt lørdage kl. 9.00-9.30

Spørgsmål vedr. rideklubbens drift, klager eller forslag kan rettes til bestyrelsesformand Allan Petersen på tlf.: 40 32 68 02 eller kasserer/rideskole ansvarlig Maria Jansson på tlf.: 61 39 86 48.

På vegne af bestyrelsen Maria Jansson