Undervisere i rideklubben

Springunderviser
Tirsdag – Joost.
Pris per gang 200 kr. Der betales månedsvis forud. Er man ikke medlem af Tømmerup Sportsrideklub, så koster det 120 kr. per måned ekstra for dagsmedlemsskab til springundervisning. Dette SKAL afregnes ved den første springdag i måneden, da man ellers ikke må ride med til undervisningen. Afregning af dette sker til en af de springansvarlige eller på vores konto i Arbejdernes Landsbank 5325-0241622

Dressurundervisere

  • Onsdag – Pernille Hørmann
   Jeg er en kvinde på 25, som har redet i 20 år, hvor de sidste 5 år har været som professionel rytter, de første 3 år har været i en salgsstald i Sverige, 1 år på Katrinelund hingste station og 1 år på Noagaard uddannelses stald. Nogen af de ting jeg har opnået det sidste år er: At ride en 3 års hingst i Herning, blive nr. 3 i trekener championat for 4 års og til eliteskuet Wilhemsborg for Dansk Varmblod fik den hoppe jeg red en guldmedalje med bl.a. 9 i ridelighed. Disse 5 steder har min opgave været og uddanne hestene, lige fra 2 års hingste der skal til Herning og op til GP. Så de sidste 5 år har været meget lærerige, så nu må det være tid til at lære fra sig og følge mine eleveres udvikling, hvilket jeg synes er meget spændende. Kom og få en prøve time og se om dette kunne være noget for dig! Pris pr gang er 150 kr. for 30 min. Hvis jeg har mulighed for det, kommer jeg også gerne og hjælper til stævner. Så hvis dette har interesse eller du/i har spørgsmål er i velkommen til at skrive eller ringe på tlf. 53605152.
  • Torsdag – Pia Blyitgen
   Jeg har fået mulighed for at undervise torsdag aften mellem kl 17-22. Jeg tror på at ride hesten pænt, så den arbejder med og for dig. Jeg rider selv op til MB dressur og har selv uddannet mine heste, fra de var helt rå. Jeg er certificeret træner 2 hos DRF/DIF. Der er faste tider, med afbud senest dagen før kl. 12. Evt. løse timer efter sidste rytter, eller ved sygdom. Ring og bliv skrevet på venteliste da der pt. er fuldt booket . Kr.100 for 1/2 time, betales på undervisningsdagen.
   Pia Blyitgen, tlf. 42133212 / mail: piablyitgen@yahoo.com

.

 • Fredag – Thorvald Lygum