Har du lyst til at engagere dig i Friluftsrådet?

Kære Alle,

Dansk Ride Forbund er medlem af Friluftsrådet, der arbejder for alle skal have adgang til naturen og mulighed for et aktivt friluftsliv. Som medlem har vi mulighed for at have en kredsrepræsentant (samt en kredsrepræsentantsuppleant)  i hver af kredsenes kommuner.

Kreds: København

Kommuner: København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør.

Klubber: Amagerland Sportsrideklub, Kastrup-Tårnby Rideklub, Kongelundens Rideklub, Tømmerup Sportsrideklub og Dragør- Store Magleby Rideklub

Kirsten Heinrichs har indtil nu været eneste Kredsrepræsentant, man da hun ønsker at stoppe, er vi i den uheldige situation, at vi på nuværende tidspunkt slet ingen repræsentanter har siddende i jeres kreds. Hvilket betyder, at vi forspilder en god chance for at sikre og måske endda forbedre rytternes vilkår i jeres område.

Jeg vil derfor bede om jeres hjælp til at finde repræsentanter til de 4 ledige kredsrepræsentantposter. Der må være nogle naturryttere i jeres klubber, der brænder for dette område. Kredsrepræsentanten skal være bosiddende i den kommune de repræsenterer. Vedhæftet er der en kort beskrivelse af funktionen som kredsrepræsentant.

Ydermere har Kirsten Heinrichs også siddet som DRFs repræsentant i Naturparkråd Amager, hvor vi således også mangler en rytterrepræsentant.

Håber I vil dele dette med jeres medlemmer, så vi kan få udbytte af vores pladser i friluftsrådets kredse samt igen få en rytterrepræsentant med i Naturparkråd Amager.

Med venlig hilsen                                                      

Anja Heinsen
Chefkonsulent                               

Dansk Ride Forbund
+45 4326 2826 ·www.rideforbund.dk
Idrættens Hus · Brøndby Stadion 20 · 2605 Brøndby

Læs mere om friluftsrådet her